Escape Mill
5 thema’s
Escape Mill
Ook erg leuk om met 2 personen te spelen
Escape Mill
60 minuten
Escape Mill
Ontworpen voor de hele familie

Dit zijn
onze kamers

Cruise

Ai iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dit is nog veel spannender! Ooit geweten dat er zoveel niet kan deugen aan een schip met een hoog relax level? Oog voor detail helpt je door deze waanzin te komen, waarbij het klasse verschil in de samenleving maar weer eens pijnlijk boven het spreekwoordelijke water komt. Kan je niet samenwerken, kies dan niet voor deze kamer want ontsnappen lukt je dan nooit.

2-6 personen
60 min
Winter

Bizarre temperaturen, een natuur die wij niet kennen in ons kille kikkerlandje en tradities die vooral bekend zijn in het hooggebergte! Lukt het jullie om binnen 60 minuten de juiste verbanden te koppelen en hier de uitgang te vinden? Een combinatie van stressbestendig zijn en een hele goede samenwerking maken jullie slagingskans 100%, lukt je dit niet rest enkel de vrieskist!

2-6 personen
60 min
Londen

De metropool die door de enorme ontwikkeling van metrostations een doolhof is geworden op iedere hoek. Veel bekende gebouwen, unieke touringcars en een enorme hoeveelheid aan kroegen en winkels. Besef je wel voordat je deze kamer in gaat dat ontsnappen alleen kan als je kalm blijft en de variëteit aan puzzels op juiste wijze weet te koppelen. 12 miljoen inwoners zijn afhankelijk van jullie kunde! Alsof dat nog niet genoeg spanning geeft zal The Big Ben altijd een oogje in het zeil houden.

2-3 personen
60 min
Pub

Ook wel eens in een restaurant gezeten waar het lijkt of dat alles wat je doet niet deugt, welkom in de pub! Een kamer voor gezelschappen met veel onverwachte wendingen en uiteraard vreemde gewaarwordingen, is de wijn echt rood en is fooi nu een verplichting of een extraatje wat je geeft bij super service? Wij adviseren één ding, de Chef-Kok is niet te vertrouwen!

2-6 personen
60 min
Summer

Deze kamer is onlangs gerenoveerd. Alle puzzels zijn vernieuwd. Momenteel zijn we nog aan het zoeken naar de juiste moeilijkheidsgraad, daardoor kan het voorkomen dat de kamer voor sommige groepen nog iets te moeilijk is. 

Iedereen kent het wel relaxen of juist heel actief zijn in de zomer! Enkel is hier niks wat het lijkt en zit er overal wel een addertje onder het spreekwoordelijke ‘gras’. Puzzelen tot dat de zon onder gaat, is je enige kans tot overleven in deze wirwar van zomerfacetten! Durven jullie de uitdaging aan.

3-6 personen
60 min
Reserveer nu

Kinderfeestje

De Escape Room is ook prima geschikt om te spelen tijdens een kinderfeestje.

Na vele kinderfeestjes zijn wij van mening dat de Escape Room het meest geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar. Uiteraard is niet ieder kind hetzelfde en is ook de ene 10 jarige de andere niet. Mocht u twijfelen of de groep geschikt is neem even contact met ons op.

Welke kamer is dan het meest geschikt voor een kinderfeestje. Wij zijn van mening dat de kamer Cruise hier zich het meest voor leent. Deze kamer heeft alle elementen die voor kinderen leuk zijn. De kamer Pub en Winter zijn weer een slag moeilijker maar kunnen wel aangepast worden.

Bij een kinderfeestje vragen we altijd om minimaal 1 volwassene begeleider. Dit heeft vooral te maken dat de kinderen erg enthousiast worden en zo kan de begeleider ervoor zorgen dat de focus erbij blijft, immers is er een doel te behalen namelijk ontsnappen binnen het uur.

Arrangementen

Wij zitten naast het restaurant van het Fletcher hotel. Zodoende kan de Escape Room gecombineerd worden met een hapje en/of een drankje. Doordat de keus dusdanig groot is hebben we geen specifieke arrangementen in combinatie met eten en drinken.

Wensen

Het komt nog weleens voor dat er extra wensen zijn voor de jarige. Geen probleem, neem contact op met ons en wij kijken wat mogelijk is.

Escape Mill

Onze tarieven

Kom je voor een kinderfeestje? Dan mogen er minimaal 4 en maximaal 6 kinderen komen. Dit aantal is exclusief de volwassene begeleider.

Indien u met meer dan 6 personen komt, word de groep opgesplitst.

Reserveer nu
Aantal personen Prijs per kamer
2 personen €   52,-
3 personen €   72,-
4 personen €   88,-
5 personen € 100,-
6 personen € 108,-
Kinderfeestje €   80,-

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Contact
Wat is een escape room?

Door de loop der jaren zijn er al verschillende variatie op gemaakt, maar eenvoudig gezegd komt het erop neer dat een groep van spelers opgesloten wordt in een ruimte. Binnen deze ruimte krijgen ze meestal 60 minuten de tijd om hieruit te ontsnappen. Door puzzels op te lossen weet je te ontsnappen naar de uitgang

Word je echt opgesloten?

Hoewel de deuren dicht gaan doen wij de ingangsdeur niet op slot. Het is de bedoeling dat je ontsnapt via een andere deur.

Hoe laat dien je aanwezig te zijn?

De tijd die in de afspraakbevestiging staat is het tijdstip van aanvang van het spel. Wij verzoeken u vriendelijk om minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat u nog gebruik van maken van de toilet en het opbergen van spulletjes in de aanwezige kluisjes.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij zijn gevestigd in het pand van Fletcher Hotel Mill. Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.

Met hoeveel personen kan je een kamer spelen?

Er zijn vier kamers die speelbaar zijn voor een groep van twee tot zes personen, dat geldt voor de kamers: Cruise, Summer, Winter en Pub. De kamer London is voor twee personen.

Welke kamer is voor mij geschikt?

Dit hangt vooral af van de samenstelling van de groep. Twijfel je, neem dan even contact met ons op.

We zijn met meer dan zes personen?

Gezellig, geen enkel probleem. De groep wordt dan verdeeld over meerdere kamers en eventueel kan er een op maat afgestemd arrangement plaatsvinden.

Zijn de kamers ook geschikt voor kinderen?

Jazeker, waarbij we wel vragen om de kinderen te begeleiden door minimaal één volwassene per kamer.

Ik wil mijn afspraak wijzigen/annuleren?

Dat is geen probleem, doe dit uiterlijk 48 uur voor aanvang en dit kan zowel telefonisch/whatsapp via 06-43137859 of per email via [email protected]

Zijn de kamers ook geschikt voor minder validen?

Een aantal kamers kunnen aangepast worden zodat ze toegankelijk worden. Neem even contact met ons op indien u hier meer informatie over wilt hebben.

Is het warm in de kamers?

In de kamer Cruise hebben we een airco hangen, dus hier is het over het algemeen koel. De kamer Pub is voorzien van een ventilator.

Doen jullie ook aan acties

Eens in de zoveel tijd komt er een actie voorbij. Deze is tijdelijk van toepassing en wordt altijd gecommuniceerd via Instagram en Facebook.

Volg ons op deze kanalen en je bent als eerste op de hoogte. Er is op dit moment geen actie van toepassing.

Reserveren