Escape Mill
5 thema’s
Escape Mill
Ook erg leuk om met 2 personen te spelen
Escape Mill
60 minuten
Escape Mill
Ontworpen voor de hele familie

Dit zijn
onze kamers

Reserveer nu

Kinderfeestje

De Escape Room is ook prima geschikt om te spelen tijdens een kinderfeestje.

Na vele kinderfeestjes zijn wij van mening dat de Escape Room het meest geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar. Uiteraard is niet ieder kind hetzelfde en is ook de ene 10 jarige de andere niet. Mocht u twijfelen of de groep geschikt is neem even contact met ons op.

Welke kamer is dan het meest geschikt voor een kinderfeestje. Wij zijn van mening dat de kamer Cruise hier zich het meest voor leent. Deze kamer heeft alle elementen die voor kinderen leuk zijn. De kamer Pub en Winter zijn weer een slag moeilijker maar kunnen wel aangepast worden.

Bij een kinderfeestje vragen we altijd om minimaal 1 volwassene begeleider. Dit heeft vooral te maken dat de kinderen erg enthousiast worden en zo kan de begeleider ervoor zorgen dat de focus erbij blijft, immers is er een doel te behalen namelijk ontsnappen binnen het uur.

Arrangementen

Wij zitten naast het restaurant van het Fletcher hotel. Zodoende kan de Escape Room gecombineerd worden met een hapje en/of een drankje. Doordat de keus dusdanig groot is hebben we geen specifieke arrangementen in combinatie met eten en drinken.

Wensen

Het komt nog weleens voor dat er extra wensen zijn voor de jarige. Geen probleem, neem contact op met ons en wij kijken wat mogelijk is.

Escape Mill

Onze tarieven

Kom je voor een kinderfeestje? Dan mogen er minimaal 4 en maximaal 6 kinderen komen. Dit aantal is exclusief de volwassene begeleider.

Indien u met meer dan 6 personen komt, word de groep opgesplitst.

Reserveer nu
Aantal personen Prijs per kamer
2 personen €   52,-
3 personen €   72,-
4 personen €   88,-
5 personen € 100,-
6 personen € 108,-
Kinderfeestje €   80,-

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Contact

Reserveren