Veelgestelde vragen

Wat is een escape room?

Door de loop der jaren zijn er al verschillende variatie op gemaakt, maar eenvoudig gezegd komt het erop neer dat een groep van spelers opgesloten wordt in een ruimte. Binnen deze ruimte krijgen ze meestal 60 minuten de tijd om hieruit te ontsnappen. Door puzzels op te lossen weet je te ontsnappen naar de uitgang

Word je echt opgesloten?

Hoewel de deuren dicht gaan doen wij de ingangsdeur niet op slot. Het is de bedoeling dat je ontsnapt via een andere deur.

Hoe laat dien je aanwezig te zijn?

De tijd die in de afspraakbevestiging staat is het tijdstip van aanvang van het spel. Wij verzoeken u vriendelijk om minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat u nog gebruik van maken van de toilet en het opbergen van spulletjes in de aanwezige kluisjes.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij zijn gevestigd in het pand van Fletcher Hotel Mill. Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.

Met hoeveel personen kan je een kamer spelen?

Er zijn vier kamers die speelbaar zijn voor een groep van twee tot zes personen, dat geldt voor de kamers: Cruise, Summer, Winter en Pub. De kamer London is voor twee tot drie personen en de kamer New York is voor de beginners onder ons en is voor twee personen geschikt.

We zijn met meer dan zes personen?

Gezellig, geen enkel probleem. De groep wordt dan verdeeld over meerdere kamers en eventueel kan er een op maat afgestemd arrangement plaatsvinden.


Zijn de kamers ook geschikt voor kinderen?

 Jazeker, waarbij we wel vragen om de kinderen te begeleiden door minimaal één volwassene per kamer.

Ik wil mijn afspraak wijzigen/annuleren?

 Dat is geen probleem, doe dit uiterlijk 48 uur voor aanvang en dit kan zowel telefonisch/whatsapp via 06-43137859 of per email via info@escapemill.nl

Zijn de kamers ook geschikt voor minder validen?

Ja, de kamers zijn voor iedereen toegankelijk. Wel kan het zijn dat bepaalde puzzels hierdoor minder eenvoudig op te lossen zijn. Neem even contact met ons op indien u hier meer informatie over wilt hebben.