Kamers

Bij Escape Mill beleef je diverse avontuurlijke reizen. Al deze reizen moet je beleven en meemaken en vallen niet te vertellen in één verhaal. We willen jullie de gelegenheid geven om deze avontuurlijke reizen te maken. Maak snel een keuze naar de reis die je wil maken.


Onze kamers zijn voornamelijk gericht op gezinnen en mensen die weinig ervaring hebben. Indien uw gezelschap bestaat uit erg ervaren spelers neem dan even contact met ons op. Wij kunnen o.a. een aantal kamers qua moeilijkheidsgraad aanpassen.

Winter

Bizarre temperaturen, een natuur die wij niet kennen in ons kille kikkerlandje en tradities die vooral bekend zijn in het hooggebergte! Lukt het jullie om binnen 60 minuten de juiste verbanden te koppelen en hier de uitgang te vinden? Een combinatie van stressbestendig zijn en een hele goede samenwerking maken jullie slagingskans 100%, lukt je dit niet rest enkel de vrieskist!

New York (wordt momenteel verbouwd)

New York City de grootste stad van Amerika, bekend om haar gele taxi's en vele bezienswaardigheden, Wall Street en het verschrikkelijke drama van 9/11 laten dagelijks haar sporen na in deze stad. Lukt het jullie om vanuit een helicopterview te ontsnappen uit deze stad. Neem mee dat de mensen in The Bronx je daar echt niet bij gaan helpen, iedere toerist die het niet lukt betekend een potentiële kans op zakkenrollen. 

Cruise

Ai iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dit is nog veel spannender! Ooit geweten dat er zoveel niet kan deugen aan een schip met een hoog relax level? Oog voor detail helpt je door deze waanzin te komen, waarbij het klasse verschil in de samenleving maar weer eens pijnlijk boven het spreekwoordelijke water komt. Kan je niet samenwerken, kies dan niet voor deze kamer want ontsnappen lukt je dan nooit.

London

De metropool die door de enorme ontwikkeling van metrostations een doolhof is geworden op iedere hoek. Veel bekende gebouwen, unieke touringcars en een enorme hoeveelheid aan kroegen en winkels. Besef je wel voordat je deze kamer in gaat dat ontsnappen alleen kan als je kalm blijft en de variëteit aan puzzels op juiste wijze weet te koppelen. 12 miljoen inwoners zijn afhankelijk van jullie kunde! Alsof dat nog niet genoeg spanning geeft zal The Big Ben altijd een oogje in het zeil houden.

Summer (wordt momenteel verbouwd)

Iedereen kent het wel relaxen of juist heel actief zijn in de zomer! Enkel is hier niks wat het lijkt en zit er overal wel een addertje onder het spreekwoordelijke 'gras'. Puzzelen tot dat de zon onder gaat, is je enige kans tot overleven in deze wirwar van zomerfacetten! Durven jullie de uitdaging aan. 

Pub

Ook wel eens in een restaurant gezeten waar het lijkt of dat alles wat je doet niet deugt, welkom in de pub! Een kamer voor gezelschappen met veel onverwachte wendingen en uiteraard vreemde gewaarwordingen, is de wijn echt rood en is fooi nu een verplichting of een extraatje wat je geeft bij super service? Wij adviseren één ding,  de Chef-Kok is niet te vertrouwen!