Voor een prettige ervaring in de Escape Room is het onderling hanteren van 1,5 meter afstand niet altijd mogelijk. Zeker als de spelvreugde toeneemt wordt de afstand vaak kleiner. Om deze reden hebben we aangepaste maatregelen van toepassing. 

Per 1 december aanstaande is er sprake van een mondkapjesplicht voor de openbare ruimtes. Dat geldt bijvoorbeeld voor de receptie, de bar, de gangen en de wc's. We zijn inpandig gevestigd in het Fletcher Hotel, waarbij we verzoeken om deze signalen dan ook te volgen. Voor de Escape Room zelf geldt geen mondkapje plicht aangezien dit geen openbare ruimte is. Uiteraard mag u deze naar eigen inzicht natuurlijk wel dragen. 

Bij binnenkomst in het hotel wordt u gevraagd om de handen te desinfecteren, dit kan indien gewenst ook bij de Escape Room. De kamers worden na ieder bezoek volledig gedesinfecteerd. Hierdoor kan het zijn dat de periode tussen twee kamers langer duurt dan gepland, wij vragen hiervoor uw geduld. 

De groepsgrootte bedraagt maximaal 6 personen indien er sprake is van een huishouden of kinderfeestje. Indien dit niet het geval is bedraagt de maximum groepsgrootte 4 personen. 

Uiteraard mocht er sprake zijn van persoonlijke klachten dan verzoeken wij u om uw verantwoording te nemen en de afspraak te verzetten of te annuleren. 


Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen en voor het maken van een reservering kunt u gebruik maken van de volgende knop: