Arrangementen

Maak de Escape Room ervaring compleet, door deze te combineren met een hapje en een drankje. Of zelfs extra activiteiten zoals Arrow Combat, wandklimmen of de uitdagende Adventure Baan. 

De volgende eet-arrangementen worden door City Resort Hotel Mill aangeboden:

Koffie/thee met gebak € 4,75 per persoon 

 Ontvangst met koffie/thee en gebak van het huis

Luxe lunchbuffet € 17,50 per persoon

Luxe lunchbuffet met o.a. diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas en zoetwaren, soep, warm lunchgerecht, 2  rauwkostsalades, vishapje, handfruit, koffie, thee, melk en jus d' Orange

Borrelarrangement € 11,75 per persoon

Drankarrangement 1 uur (koffie/thee/fris/tapbier/wijn) met 2x borrelgarnituur 

Hoofdgerecht + 1 consumptie € 19,50 per persoon

Hoofdgerecht (keuze vis/vlees/vegetarisch) geserveerd met salade en friet, inclusief 1 consumptie (koffie/thee/fris/tapbier/wijn)

Grillbuffet incl. drankarrangement (vanaf 20 personen) € 35,00 per persoon

Gedurende 2 uur drankarrangement (koffie/thee/fris/tapbier/wijn) & grillbuffet met o.a. diverse soorten brood met kruidenboter en aioli, salades, vlees- en visgerechten, sauzen en steakhouse friet.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief de kosten voor de Escape Room. Voor de losse prijzen m.b.t. de Escape Room druk hier of kies in het menu prijzen.

Andere actieve activiteiten

Adventure baan met heli-jump 

Voor de echte durfals onder ons is er een adventurebaan met een heli-jump op maar liefst 12 meter hoogte. Je begint aan het indoor klimparcours met verschillende obstakels en sluit af met een vrije sprong uit de helikopter. Mocht je dit toch te eng vinden combineer het dan met de Escape Room. (Er geldt een minimum groepsgrootte van 8 personen voor deze activiteit) Voor meer informatie, druk hier 

Midget Golf / Arrow Combat / Handboogschieten / Wandklimmen / Speleologie / Birma Brug / Bumper Balzz

Oneindig veel mogelijkheden om van een uitje een compleet feest te maken. Druk hier voor meer informatie over de andere activiteiten. 

Vergaderruimte

Heeft u een belangrijke vergadering of juist een zware presentatie. Maak deze meer ontspannen door dit te combineren met een Escape Room. Zo zorgt u ervoor dat alle aanwezigen naast de inspannen ook de ontspanning krijgen die ze verdienen. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je gebruikt wilt maken van een arrangement, neem dan even contact met ons op. Dit kan telefonisch, via het email adres: eventsmill@cityresort.nl of geef het bij de reservering van de kamer even aan, dan nemen wij contact met u op.